Revisor med mod på ansvar til vores kontor i Holbæk

Vi søger hos REVIDA REVISION endnu en revisor, som har lyst til at blive en del af vores team og den spændende udvikling vi er i.

Hos os betyder det ikke noget, hvor mange års erfaring du har. Til gengæld forventer vi, at du har mod på at udvikle dig, er engageret i dit arbejde, har respekt for vores kunder og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du har måske 10 års erfaring, eller i gang med din HD. Måske befinder du dig et sted imellem? Helt sikkert er det dog, at du har god energi og mod på nye udfordringer.

Om stillingen

Som revisor hos REVIDA REVISION vil du få en bred vifte af opgaver. Vi kan godt lide motiverede medarbejdere og vil meget gerne bidrage hertil. Derfor vil vi forsøge at tilpasse dine arbejdsopgaver i overensstemmelse med dit erfaringsniveau og din faglige interesse.

Vi forestiller os, at du skal varetage følgende opgaver:

  • Selvstændig kundeportefølje og direkte kundekontakt
  • Medansvar i gennemførsel af revision, gennemgang, diverse erklærings- og revisionsopgaver
  • Regnskabsudarbejdelse
  • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
  • Rådgivning inden for regnskab, revision, skat og moms – tilpasset dit erfaringsniveau
  • Vidensdeling med kollegaer

Du bliver en del af et kontor med 11 kollegaer, som alle arbejder med bogføring, regnskab, skat, revision og øvrige forhold for kunderne.
Det er meget essentielt for os, at det skal være rart at gå på arbejde og du bliver en del af et kontor, hvor vi har et godt kollegialt fællesskab og smil og grin skal være en del af hverdagen.

Vores kunders størrelser spænder bredt over mange forskellige brancher og størrelser, men størstedelen af vores kunder udgøres af SMV-virksomheder.

Om dig

Du er holdspiller og drevet af at arbejde mod et fælles mål. Du arbejder struktureret og trives med at tage personligt ansvar for dine ting. Du har gode kommunikationsevner og altid øje for både helheden og detaljen.

  • Du kan enten være færdig med, eller i gang med at læse, HD.
  • Måske du gerne vil i gang med at læse og har nogen års erfaring indenfor revision og regnskab.
  • Du kan også være uddannet cand.merc.aud.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med egen kundeportefølje og direkte kundekontakt, men ikke et krav. Det er til gengæld et krav, at du har lyst til kundekontakt og til at yde en god service.
Vi sidder i et storkontor, hvorfor du skal trives i dette, samt i en hverdag, hvor godt humør, en uformel omgangstone og faglig sparring er nøgleord.

Vi tilbyder

Med en karriere hos REVIDA REVISION udvikler du dig, mens vi skaber resultater sammen. Vi tror på, at udvikling gennem ansvar er nøglen til et meningsfyldt arbejdsliv. Selvom vi er i revisorbranchen, kan vi godt lide familieliv og fritid. Hos os kan du kombinere et spændende arbejdsliv med tid og overskud til rent faktisk at have et liv.

Overarbejde kan ikke helt undgås, men vi kvitterer med en attraktiv lønpakke med overtidsbetaling, forsikrings- og pensionsordning, fleksible personalegoder, individuel tilpasset uddannelsesstøtte m.v.

Interesseret?

Vi holder samtaler løbende, send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte registreret revisor og partner Carsten Hansen CH@revida.dk. Vil du også være med på REVIDA REVISION-holdet, så send dit CV og din ansøgning til os allerede i dag.

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Ansættelse:

Snarest muligt