Regnskab hos Revida

Ønsker du professionel hjælp til udarbejdelse af årsregnskabet?

Hos Revida tilbyder vi assistance til lokale virksomheder i alle størrelser i forbindelse med regnskaber og bogføring.

Vi opstiller altid virksomhedsregnskaber efter virksomhedens individuelle behov, og vi sørger naturligvis for, at de overholder de gældende forhold i Årsregnskabsloven.

Et udførligt og gennemsigtigt regnskab vil ligeledes bidrage til øget kendskab til samt overblik over virksomhedens pengestrømme, og det vil kunne mærkes på bundlinjen.

Som revisor har vi mange års erfaring med regnskaber og står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

KONTAKT OS

Hjælp til det fulde overblik over regnskaber

Et regnskab har først og fremmest til formål at skabe overblik over virksomhedens økonomiske formåen i den foregående regnskabsperiode for diverse interessenter. Årsregnskabsloven tydeliggør de lovmæssige krav til indholdet af regnskabet, og det skelner mellem diverse regnskabsklasser. Derfor varierer kravene også i forhold til virksomhedens størrelse. Uanset hvilken regnskabsklasse din virksomhed hører til, kan vi være behjælpelige med at udarbejde:

  • Årsregnskaber (personlige regnskaber/selskabsregnskaber)
  • Virksomhedsskatteordningen (VSO)
  • Perioderegnskaber
  • Hoved- og nøgletalsoversigter

Vores hjælpsomme medarbejdere forestår endvidere udarbejdelse af selvangivelse, udbytteerklæring, virksomhedsskema samt alle øvrige dokumenter til offentlige myndigheder. Regnskabsudarbejdelsen afslutter vi med et regnskabsmøde, som har til formål at tydeliggøre tendenserne i regnskabet samt de væsentligste forhold.

Ønsker du os som partner?

Vil du gerne have vores kyndige og erfarne hjælp i forbindelse med udarbejdelse af regnskab, er du velkommen til at ringe til os. Vores kontorer ligger i Holbæk (telefon 59 43 93 43) og i Asnæs (telefon 59 65 20 00) nær Odsherred.

Alle medarbejderne på vores kontorer bor i lokalområdet, og vi har derfor indgående kendskab til virksomhederne i området samt mange andre relevante forhold.

Du kan også læse mere om vores tilgang til arbejde her. Du er også altid velkommen til at komme forbi et af vores to kontorer.

OM OS

Skal vi arbejde sammen

Vi sidder klar med gode råd og løsninger, der hjælper din virksomhed videre.

KONTAKT OS