Vi søger en engageret og erfaren revisor til vores kontor i Holbæk

Vi har vokseværk hos REVIDA REVISION og har derfor brug for en engageret og erfaren revisor til vores kontor i Holbæk.

Som revisor hos REVIDA REVISION, bliver du en del af et kontor med 9 kollegaer, som alle arbejder med bogføring, regnskab, skat, revision og øvrige forhold for kunderne. Du motiveres af at arbejde i storkontor, hvor faglig sparring, godt humør og uformel omgangstone er nøgleord.

Vi løser mange forskellige opgaver, både i og omkring Holbæk og Odsherred, men også mod Roskilde og København.

Du kan se frem til udviklende opgaver med frihed under ansvar i en revisionsvirksomhed, som er i kraftig vækst og under konstant forandring, hvor du får mulighed for at være med til at præge udviklingen for kontoret.

Som revisor hos REVIDA REVISION har du en bred vifte af opgaver og dine arbejdsopgaver vil vi i fællesskab tilpasse i overensstemmelse med dit erfaringsniveau, og faglige interesse. Vores kundestørrelser spænder bredt over mange forskellige brancher og størrelser, men størstedelen af vores kunder udgøres af SMV-virksomheder.

Dine primære opgaver vil bestå af:

  • Selvstændig kundeportefølje og direkte kundekontakt
  • Medansvar i gennemførsel af revision, gennemgang, diverse erklærings- og revisionsopgaver
  • Regnskabsudarbejdelse
  • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
  • Rådgivning inden for regnskab, revision, skat og moms – tilpasset dit erfaringsniveau
  • Vidensdeling med kollegaer samt oplæring af nye kollegaer
  • Specialopgaver, herunder omstruktureringer, budgetter og generationsskifte m.v.

Din profil

Du har flere års erfaring indenfor revision og regnskab og er måske uddannet HD-R eller cand.merc.aud. men det er ikke et krav. Yderligere har du gerne erfaring med egen kundeportefølje og direkte kundekontakt.

Du er holdspiller og drevet af at arbejde mod et fælles mål. Du arbejder struktureret og trives med at tage personligt ansvar for dine ting. Du har gode kommunikationsevner og altid øje for både helheden og detaljen.

Vi tilbyder

Med en karriere hos REVIDA REVISION udvikler du dig, mens vi skaber resultater sammen. Vi tror på, at udvikling gennem ansvar er nøglen til et meningsfyldt arbejdsliv. Selvom vi er i revisorbranchen, kan vi godt lide familieliv og fritid. Hos os kan du kombinere et spændende arbejdsliv med tid og overskud til rent faktisk at have et liv.

Overarbejde kan ikke helt undgås, men vi kvitterer med en attraktiv lønpakke med overtidsbetaling, forsikrings- og pensionsordning, fleksible personalegoder, individuel tilpasset uddannelsesstøtte m.v.

Interesseret?

Vi holder samtaler løbende, send derfor din ansøgning hurtigst muligt og senest 15. juli 2021. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte revisor og partner Carina Berg CB@revida.dk eller registreret revisor og partner Thomas Roland TR@revida.dk.

Vil du være med på REVIDA REVISION-holdet, så send dit CV og din ansøgning til os allerede i dag.

Ansøgningsfrist:

15. juli 2021

Ansættelse:

Snarest muligt